The Relationship Tips
Take a fresh look at your lifestyle.

Job Alert: Engie: Eplan Engineer, Zaandam

0


YOU MIGHT ALSO LIKE
FUNCTIEOMSCHRIJVING ENGIE Infra & Mobility is een technisch dienstverlener en ontwerpt, bouwt en onderhoudt de elektro- en besturingstechnische onderdelen van publieke infrastructuren als bruggen, sluizen, tunnels, verkeersignalering systemen en andere verkeerssystemen.

Vanuit kantoor Dordrecht kunnen we een grote verscheidenheid aan projecten aanbieden. Projecten kunnen jaren in beslag nemen of je kiest voor het team wat de kort lopende werken in portefeuille heeft.

Je werkt als Eplan Engineer nauw samen in een ontwerpteam van electrical- en software engineers. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor een technisch haalbaar en uitvoerbaar en uitvoerbaar ontwerp. Naast jouw werkzaamheden zijn we uiteraard ook bezig met jouw ontwikkeling. Wil je specifieke kennis van bijv. van BIM een andere onderwerp opdoen? Wij gaan je er mee helpen!

Je word begeleid door een vak volwassen constructeur welke je alle kneepjes van het vak kan leren. De uitdaging is om al zijn kennis & kunde over te nemen…. En ons vervolgens weer verder te ontwikkelen aan de hand van de nieuwste technische mogelijkheden.

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Het tekenen (en op onderdeel niveau ontwerpen) van elektrotechnische systemen binnen de infra- en energiemarkt
 • Het maken van detail- en werktekeningen met Eplan (en AutoCAD)
 • Beheer en ontwikkeling van standaards in Eplan
 • Begeleiden, controleren van tekenwerkzaamheden zowel in- als extern
 • Ondersteuning bieden aan de Engineers
 • Het bijwonen van project-, en ontwerpteam vergaderingen

FUNCTIE-EISEN

 • Een afgeronde MBO niveau 4 in de richting van Energie- of Elektrotechniek
 • Tussen de 0 – 4 jaar werkervaring als elektrotechnisch constructeur/tekenaar/engineer
 • Kennis van en ervaring met Eplan P8 en AutoCAD
 • Kennis van normen, richtlijnen en veiligheidsvoorschriften
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

COMPENTENTIES

 • Communicatief vaardig
 • Nauwkeurig
 • Leergierig
 • Flexibel

WAT BIEDEN WIJ JE
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en prive extra goed in balans houden.

BEDRIJFSINFORMATIE
ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

Bij ENGIE Infra & Mobility werken we aan omvangrijke infrastructurele projecten door heel Nederland. Denk hier aan complexe technische opdrachten voor tunnels en bruggen, sluizen en verkeerssignalering. Maar ook aan verkeerscentrales en energieprojecten zoals oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en windparken. We zetten innovatieve techniek in op een efficiente en duurzame manier. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van ons succes.

CONTACTINFORMATIE
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Michelle Hartmann via [email protected] of telefonisch op 06- 13 28 63 72
Engineers_
Additional Information

 • Posting Date: Nov 26, 2019

Subscribe to our newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

The Relationship Tips We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications