The Relationship Tips
Take a fresh look at your lifestyle.

Job Alert: Vestas: Produktionsleder (Tidsbegrænset 12 mdr.)

0


YOU MIGHT ALSO LIKE
Produktionsleder (Tidsbegrænset 12 mdr.)
DK,Hammel|Ledelse|Fuldtid
| ID: 6342

Brænder du for at lede og udvikle mennesker i et dynamisk miljø? Og har du tidligere bevist, at du kan ga forrest med stort engagement og ansvarlighed i et procesorienteret miljø? Vi søger en ny stærk leder i produktionen, som kan føre an og sikre gældende præstationskrav for et/flere produktionsomrader.
– Lyder ovenstaende som dig? I sa fald bedes du endelig læse videre.

Manufacturing & Global Procurement > Converters & NPI Factory Hammel > Production
Vestas Manufacturing er en selvstændig forretningsenhed i Vestas Wind Systems A/S. Inden for Vestas Manufacturing ligger forretningsenheden Converters & Controls, hvorunder fabrikken i Hammel er indplaceret. I Hammel vi bl.a. ansvarlige for den globale produktion af elektronik og convertere til Vestas’ vindmøller. Vores linjeproduktion er designet efter principperne i Lean og nøgleordene for vores arbejde er Sikkerhed, Kvalitet, Levering til tiden samt et fokus pa omkostninger.

Du bliver en del af lederteamet i produktionen, der bestar af 7 teamledere i alt og med reference til produktionschefen. Som produktionsteamleder far du ansvaret for en eller flere produktionsgrupper. Her er det vigtigt, at du understøtter fabrikkens mal og retning samt medarbejdernes trivsel. For at sikre høj performance og løbende forbedringer bliver du desuden daglig del af et team af supportfunktioner i dine produktionsomrader, hvor du er med til at sikre samarbejde, prioritering forbedringsinitiativer.

Du kan forvente en dynamisk hverdag med behov for bade løbende forbedringer og mere ad hoc problemløsning.

Ansvarsomrader
Dit overordnet ansvar er at sikre performance for dine produktionsomrader. Dette indebærer primært, at:

 • Sikre fremmøde, trivsel og træning af dine 40-60 medarbejdere
 • Sikre den rette effektivitet pa dine produktionslinjer, herunder rette produktivitet, kvalitet og output
 • Sikre der er fokus pa løbende optimering pa produktionslinjerne
 • Sikre dine medarbejdere arbejder i overensstemmelse med Vestas retningslinjer for sikkerhed

Du vil komme til at arbejde efter LEAN metodikker med daglige opfølgningsmøder, hvor Key Performance Indikators er en væsentlig del af dagligdagen. Yderligere er det vigtigt at arbejde pa tværs i tæt samarbejde med andre dele af organisationen bade i produktion og udvikling, saledes vi lykkes som virksomhed.

Kvalifikationer
Vi foretrækker, at du har relevant uddannelse, der understøtter dine kvaliteter som leder. Vigtigere er det, at du har konkret:

 • Erfaring med ledelse af timelønnede
 • Erfaring med forandringsledelse
 • Erfaring med LEAN værktøjer- Mal af KPI og brug af pareto
 • Erfaring fra en produktionsvirksomhed er en fordel – gerne fra elektronikbranchen – men ikke et krav
 • Flair for brug af IT og helst med kendskab til ERP-systemer samt Excel

Kompetencer

Som person er du motiveret af at lede og udvikle mennesker, ligesa vel som dit engagement og ansvarlighed altid kommer til udtryk. Dertil kendetegnes du ved følgende kompetencer:

 • Stærk i kommunikationen og med gennemslagskraft
 • Kan lide at ga forrest
 • Procesorienteret
 • God til at samarbejde
 • Er motiveret af at na sit mal
 • Er i stand til at have mange bolde I luften

Hvad vi tilbyder
Vi tilbyder en dynamisk dagligdag med fleksibilitet præget af gode kolleger og holdand. Ydermere far du rig mulighed for at vokse og udvikle dig. Du kan i vid udstrækning være med til at præge din hverdag, og har du gode ideer, der styrker dine ansvarsomrader, er vi meget abne for at ga nye veje.

Yderligere information
Arbejdsstedet er primært Frankrigsvej 15, 8450 Hammel.

Stillingen er tidsbegrænset pa 12 maneder.

Hvis du ønsker yderligere information vedrørende jobbet, kan du kontakte Sr. Manager, Production, Charlotte Hansen pa 45 4084 1669.

Vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter, nar vi finder de rigtige kandidater, sa vi beder dig sende din ansøgning og CV snarest muligt.

Om Vestas

Vestas er energibranchens globale partner for bæredygtige energiløsninger. Vi designer, producerer, installerer og servicerer vindmøller og bæredygtige energiløsninger overalt i verden, og har installeret 105 GW vindenergi i 80 lande, hvilket er mere end nogen anden.

Vi servicerer 86 GW vindenergi og er derved ogsa markedslederen inden for service af vindmøller. Vores unikke installations- og servicehistorik giver os et enestaende og voksende arkiv af data, der sammen med vores smart data-kompetencer gør os i stand til at analysere, forudsige og udnytte verdens vindressourcer bedre end nogen anden og derved levere markedets bedste produkter og services.

Sammen med vores kunder leverer Vestas’ 24.500 medarbejdere bæredygtige energiløsninger til hele verden, der bidrager til en lys fremtid.

Vi ønsker at fremme en mangfoldig arbejdsstyrke, der omfatter alle sociale identiteter og er fri for forskelsbehandling. Vi forpligter os derfor til at skabe og opretholde et miljø, der anerkender og belønner forskellige oplevelser, færdigheder og perspektiver samt giver alle lige adgang til muligheder.

Hvis du vil vide mere om Vestas, er du velkommen til at besøge www.vestas.com og følge os pa de sociale medier.

Subscribe to our newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More